Videndeling

Vi deler gerne ud af vores viden gennem kurser, konferencer, webinarer, e-læring og publikationer.

Vi har mere end 25 års erfaring med rådgivning indenfor vores specialer – og det er blev til en del viden, hvoraf dele end ikke fremgår af nogen fagbog. Al denne viden vil vi dele med dig, så du kan blive klogere på disse discipliner indenfor juraen.

Kurser tilbydes
inden for:

  • Compliance programmer – Hvor ende og hvor begynde?
  • Eksportkontrol og sanktioner – hvad er det?
  • NDA’er – hvad skal man have med?

På kurserne gives ideer og andre vinkler på, hvordan man kan løse opgaven med at sikre compliance med eksport kontrol, sanktioner og Business Ethics. Og hvordan man med en ekstra indsats, kan få et meget større afkast på den indsats, man allerede har ydet.

Indføring i reglerne om eksportkontrol, sanktioner og compliance

Eksportkontrol og sanktioner udgør en betydelig udfordring for mange virksomheder. Dette skyldes bl.a. det store og stadigt voksende udvalg af varer, tjenester og teknologier, der af myndighederne er underlagt kontrol eller begrænsninger, samt den krævende kompleksitet af nationale, europæiske og internationale regler. Reglerne gælder for alle industrier og konsekvenserne af manglende overholdelse kan bl.a. fængselsstraf og alvorlige bøder samt skade på goodwill og tab af eksport privilegier.

Kort forsmag på kursus hos AdvoKurser.dk. Du kan se hele kurset og købe adgang her:

Kontakt

Lykke Schmidt Advokatfirma

 

+45 4056 0602

Jernbanegade 23
DK 4000 Roskilde
LykkeSchmidt.com

CVR nr 3974 2888

1 + 3 =