TRADE COMPLIANCE TRÆNING

Uanset hvilket kursus, forløb eller træningsprogram du vælger, kan vi love dig et stort fagligt kompetenceløft der er opnået med et solidt afsæt i den praktiske virkelighed. Undervisning og træning leveres i en god balance af teori og praktiske eksempler eller øvelser. Du får værktøjer med hjem, som gør dig godt rustet til at varetage de daglige opgaver og samtidigt sikre overholdelse af gældende eksport kontrol og sanktioner.”

Har du brug for at få opdateret din viden inden for trade compliance? Eller har du endnu ikke den store erfaring af trække på og vil gerne have et godt grundlag for dit daglige arbejde? Så kan du med fordel deltage på et af vores kurser, forløb eller trænings programmer.

Vi tilbyder undervisning og træning, der kan skræddersys til din virksomhed. Det kan for eksempel være generel awareness træning, uddannelse online i specielle discipliner inden området eller undervisning og træning af bestemte grupper af medarbejder, så de bliver ordentligt klædt på til at sikre compliance i deres funktion.

Med den rette træning kan trade compliance integreres i virksomheden således, at din virksomheds medarbejdere ikke kun ved, hvad der skal gøres i forskellige situationer, men rent faktisk også gør det. 

”En god compliance kultur skabes bl.a. gennem træning.”

THE HEAD AND HEART TRAINING METHOD

Vi har sammen med high performance coach og First-Mind Practioner Per Barrett-Eriksen udviklet en træningsmetode med fokus på trade compliance. Vi kalder den the Head and Heart Training Method, og den sikrer maximal indlæring og integrering af det lærte. 

Formidling af faglig viden om trade compliance er fundamentet, rammen og det centrale for træning. 

Metoden inddrager imidlertid viden fra organisationspsykologi, change management og mentaltræning, således at der ikke kun formidles læring og viden til hjernen, men også til hjertet. 

Glæden og aktiv deltagelse er centrale elementer i denne metode, da det åbner op for en hurtigere og bedre indlæring.

PLATINUM COMPLIANCE TRADE TRAINING

Når kun det bedste er godt nok.

Platinum trade compliance træning er designet til træning af bestyrelser og direktioner. 

I træningen anvendes The Head and Heart Method™, og vi kan love, at aldrig har I oplevet compliance på denne måde. 

Platinum Compliance Træning er ikke forbeholdt den øverste ledelse. Træningen kan med lethed tilrettes til og anvendes som træning af ledelses teams, afdelinger, teams, og hele virksomheden.

Vi glæder os til at træne jer i trade compliance.

 

UDTALELSER FRA TIDLIGERE KURSISTER

“Compliance og Trade Compliance I så nærværende og moderne udgave.

Jeg glæder mig allerede til næste gang.”

“Mest interessante og lærerige compliance indlæg jeg nogensinde har oplevet.

Værdiskabende!”

“Gjorde compliance-termen mere relevant.

Compliance sangen på repeat!”

“Det var tydeligt, at Compliance/Trade Compliance fylder rigtig meget i bestyrelsesarbejdet – uanset hvilken type bestyrelse, man arbejder i. 

Og budskabet om, at arbejdet med compliance skal integreres i virksomhedernes kultur er meget essentiel – regler, politikker og retningslinier er ‘det nemme’, men at arbejde med medarbejdernes adfærd og skabe mening er der, hvor vi kan gøre en forskel.”

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du et skræddersyet kursus eller blive klogere på, hvad en Trade Compliance Træning, eller Platinum Trade Compliance Træning kan tilføje af værdi til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Annelise Lykke Schmidt direkte på telefonen, eller kontakte hende igennem denne formular. 

Du hører fra os snarest.

KONTAKT

+45 4056 0602

Jernbanegade 23
DK 4000 Roskilde
LykkeSchmidt.com

Cvr. nr: 39742888

Forretningsbetingelser
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

All rights reserved lykkeschmidt.com 2022