Lykke Schmidt Advokatfirma

Lykke Schmidt Advokatfirma er etableret af Annelise Lykke Schmidt, der har mere end 25 års erfaring som advokat og har bl.a. kommerciel erfaring fra ansættelse i flere internationale virksomheder.
Se mere på LinkedIn

Annelise Lykke Schmidt
Advokat (L) og Partner
als@lykkeschmidt.com

Annelise Lykke Schmidt er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1994. Hun har tidligere erfaring som in-house counsel fra store nationale og internationale virksomheder med globale aktiviteter såsom Rockwool, Vestas og CSC. Annelise er bredt erhvervsretligt funderet med specialer indenfor eksportkontrol, sanktioner, anti-korruption, immaterialret og konkurrenceret. Hun har stor praktisk erfaring med at designe og implementere værdiskabende og robuste trade compliance programmer inkl. gennemførelse af screeninger af forretningspartnere og andre due diligence -aktiviteter.

Inden for immaterialrets- og erhvervsretsområdet har Annelise en solid erfaring med at udarbejde og forhandle forskellige kommercielle kontrakter, der understøtter grænseoverskridende aktiviteter, herunder R&D kontrakter, NDA’er, IP/IT-licensaftaler samt salgs- eller indkøbsaftaler.

Tabark M. Jasim
Law Student Assistant
tmj@lykkeschmidt.com

Tabark M. Jasim er Law Student Assistant med en bachelorgrad i jura. Tabark vil du møde bl.a. i forbindelse med sikring af beskyttelse af dine varemærker og andre forretningskendetegn, screening af kunder og samarbejdspartnere mod sanktioner og træning i trade compliance.

Kontakt

Lykke Schmidt Advokatfirma

 

+45 4056 0602

Jernbanegade 23
DK 4000 Roskilde
LykkeSchmidt.com

CVR nr 3974 2888

13 + 14 =