Vi er specialister i Trade Compliance,
eksportkontrol og sanktioner.

LYKKE SCHMIDT ADVOKATFIRMA

Lykke Schmidt Advokat og Konsulenthus er etableret af Annelise Lykke Schmidt, der har mere end 25 års erfaring som advokat og bl.a. kommerciel erfaring fra ansættelse i flere internationale virksomheder.

Vi er specialister i reglerne om trade control dvs eksportkontrol og sanktioner. Med kombinationen af advokat og konsulentydelser samlet et sted kan du får full-service indenfor dette område, dvs. du kan få advokatrådgivning samt hjælp og support til træning, auditering, eksportkontrol klassificering og alt andet som der kan være behov for med henblik på at sikre en overholdelse af disse regler. 

Vi lægger vægt på ordentlighed, enkelthed og tung faglighed. Vores løsninger og rådgivning er altid baseret på et solidt juridisk grundlag med det mål for øje for at skabe bedst mulige resultater for dig og din virksomhed.

VI ER ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi er specialister i reglerne om trade control dvs eksportkontrol og sanktioner. Med kombinationen af advokat og konsulentydelser samlet et sted kan du får full-service indenfor dette område, dvs. du kan få advokatrådgivning samt hjælp og support til træning, auditering, eksportkontrol klassificering og alt andet, som der kan være behov for med henblik på at sikre en overholdelse af disse regler. 

Vi lægger vægt på ordentlighed, enkelthed og tung faglighed. Vores løsninger og rådgivning er altid baseret på et solidt juridisk grundlag med det mål for øje for at skabe bedst mulige resultater for dig og din virksomhed.

DEN RETTE HJÆLP

Nogle gange involverer de opgaver, vores kunder har behov for, advokat- eller konsulentbistand til opgaver, som ligger ud over de områder, vi i Lykke Schmidt arbejder specialiseret med. 

I disse tilfælde kan vi altid hjælpe vores kunder med kontakt til et af de advokatkontorer eller en af de konsulenter, som vi samarbejder med, og som vi ved kan give den nødvendige specialistrådgivning i det konkrete tilfælde. 

Det kan enten ske ved, at I som kunde selv indgår aftale med det pågældende advokatfirma eller konsulent om, at de hjælper jer inden for det pågældende område. Det kan alternativt også ofte ske ved, at vi i Lykke Schmidt selv inddrager den pågældende samarbejdspartners specialistviden som en underleverance i vores rådgivning.

ANNELISE LYKKE SCHMIDT

Advokat (L) og Partner

als@lykkeschmidt.com

Annelise Lykke Schmidt er advokat med møderet for landsret. Hun har tidligere erfaring fra store nationale og internationale virksomheder med globale aktiviteter såsom Rockwool, Vestas og CSC. 

Annelise er bredt erhvervsretligt funderet med specialer indenfor eksportkontrol, sanktioner, anti-korruption, immaterialret og konkurrenceret. Hun har stor praktisk erfaring med at designe og implementere værdiskabende og robuste trade compliance programmer inkl. gennemførelse af screeninger af forretningspartnere og andre due diligence -aktiviteter.

Inden for immaterialrets- og erhvervsretsområdet har Annelise en solid erfaring med at udarbejde og forhandle forskellige kommercielle kontrakter, der understøtter grænseoverskridende aktiviteter, herunder R&D kontrakter, NDA’er, IP/IT-licensaftaler samt salgs- eller indkøbsaftaler.

TABARK M. JASIM

Law Student Assistant

tmj@lykkeschmidt.com

Tabark M. Jasim er Law Student Assistant med en bachelorgrad i jura. Tabark vil du møde bl.a. i forbindelse med sikring af beskyttelse af dine varemærker og andre forretningskendetegn, screening af kunder og samarbejdspartnere mod sanktioner og træning i trade compliance.

KONTAKT

+45 4056 0602

Jernbanegade 23
DK 4000 Roskilde
LykkeSchmidt.com

Cvr. nr: 39742888

Forretningsbetingelser
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

All rights reserved lykkeschmidt.com 2022