+45 4056 0602

Immaterialret

Immaterialret er reglerne om ophavsret, varemærkeret osv. – og det er regler, der giver dig en eneret til at udnytte, det du skaber.

Logoer, brand design, opfindelser, know-how, software, artikler, brugsanvisninger og meget andet af det der skabes dagligt i din virksomhed er eller kan beskyttes således, at du sikrer dig, det kun er dig og din virksomhed, der kan nyde godt af det skabte. Vi kan hjælpe dig opnå denne beskyttelse – og også forsvare den, hvis nogen skulle krænke din virksomheds rettigheder.

I nær tilknytning hertil er reglerne om markedsføring, herunder reglerne om erhvervshemmeligheder og beskyttelsen mod snyltning på forretningskendetegn.

Kort og Godt

Immaterialretten handler om rettigheder. At når aktører på markedet – sådan nogen som du og din virksomhed – skaber noget, så skaber vi en værdi. Og den værdi skal beskyttes, så det kan indgå som et reelt aktiv i virksomheden.

Har du ansatte eller skabes aktivet sammen med andre f.eks. som led i et udviklingssamarbejde, så er det vigtigt at få reguleret, om ophavsretten skal tilfalde en eller flere.

“Kernen i vores ydelser er at afdække de risici, der er i dit marked og lave en plan for, hvordan du håndterer dem.”

Hvad kan vi hjælpe med?

Du har en række produkter og ydelser, som du gerne vil sælge på dine vilkår med nogle bestemte, definerede risici. Hvordan gør du lige det?

Du har udviklet et fantastisk koncept eller produkt, som du vil sælge af flere omgange – har du fået beskyttet det i det omfang, du kan? Og har du fået udnyttet den værdi produktet, du har skabt – til fulde?

Vi hjælper dig med at identificere de regler, der er gældende for dig og din branche. Vi giver dig en rettesnor at navigere efter. Kernen i vores ydelser er at afdække de risici, der er i dit marked og lave en plan for, hvordan du håndterer dem. Så du kan tage risici med åbne øjne og med garanti for, at din business case holder.

Kontakt

Lykke Schmidt Advokatfirma

 

+45 4056 0602

Jernbanegade 23
DK 4000 Roskilde
LykkeSchmidt.com

CVR nr 3974 2888

5 + 14 =